Duyuru: Öğrencilerimiz için ders yazacak Almanca öğretmeni arıyoruz. Almanca öğretmeni olmak ister misiniz?Başvur
esakademi logosu

WordPress SMTP Mail ayarları

WordPress SMTP Mail Ayarlarını Yapılandırmak Merhaba arkadaşlar hosting firmamız sunucularında spam mailleri engellemek için mail fonksiyonunu kapatabiliyorlar, bu durumdan bizim haberimiz bile olmuyor. Bazı firmalar ise mail ile bildiriyorlar mail fonksiyonlarını kapattıklarını.Mail fonksiyonu kapalı olduğunda sitemize yorum yapıldığı zaman bildirim alamıyoruz veya sitemize üye olan kullanıcılarımızın mail adreslerine aktivasyon için şifre gitmemektedir.Şimdi size bir eklenti sayesinde wordpress sitemizde mail fonksiyonu kapalı iken mail göndermeyi göstereceğim. İlk olarak eklentimiz olan WP Mail SMTP ‘yi bilgisayarımıza indirelim. “WP Mail SMTP“yi bilgisayarımıza indirdiysek onu eklentiler klasörüne yollayalım hemen.(wp-contents/plugins/) Eklentimiz yüklendikten sonra hemen eklentimizi aktif edelim ve ardından “Ayarlar>Email“e girelim. Ardından aşağıdaki resimdeki gibi…

Premium İçerik

Bu yazı Premium üyelerimiz içindir. Tüm içeriği görmek için Premium üye olmalısınız. Premium üye olarak dersleri reklamsız, görüntüleyin. Hepsini PDF indir. Yazıların tamamını okuyun. Yazılar oluşturun. Sorularınıza hızlı cevaplar alın.

Zaten üye iseniz buradan giriş yapabilirsiniz

Bochum Üniversitesi'nde Germanistik okudu. Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü Almanca öğretmenliği mezunu. Çeşitli kurumlarda, Lise ve dengi okullarda Almanca derslerine girmektedir.

Yorumunuzu ekleyin