Duyuru: Öğrencilerimiz için ders yazacak Almanca öğretmeni arıyoruz. Almanca öğretmeni olmak ister misiniz?Başvur
esakademi logosu

Sınavlarda Başarılı Olmanın Püf Noktaları

Sınavlarda Başarılı Olmanın Püf Noktaları Her ne kadar sınavlarda başarılı olmak için önceden ders çalışarak sınava hazırlanmış olmak gerekli olsa da bazı dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Sınavlarda başarıyı yakalamak için 2 dönem vardır: 1.Sınav öncesi 2.Sınav anı Sınav Öncesi Yapılması Gerekenler: Düzenli ders çalışın, ders çalışma saatleriniz planlı olmalıdır.En ideal ders çalışma saatleri sabah kalktığınız an ve yatmadan önceki zamandır .Çünkü güne başlarken beyniniz ne ile meşgul ise o kalıcı olur. Sabah kalktığınız anda beyniniz dinlenmiş ve fit durumdadır. O nedenle beyninize girdiğiniz ilk veri çok önemlidir. Diğer ideal ders çalışma zamanı ise yatmadan önceki 1 saati kapsar. Bu…

Premium İçerik

Bu yazı Premium üyelerimiz içindir. Tüm içeriği görmek için Premium üye olmalısınız. Premium üye olarak dersleri reklamsız, görüntüleyin. Hepsini PDF indir. Yazıların tamamını okuyun. Yazılar oluşturun. Sorularınıza hızlı cevaplar alın.

Zaten üye iseniz buradan giriş yapabilirsiniz

Bochum Üniversitesi'nde Germanistik okudu. Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü Almanca öğretmenliği mezunu. Çeşitli kurumlarda, Lise ve dengi okullarda Almanca derslerine girmektedir.

Yorumunuzu ekleyin