Duyuru: Öğrencilerimiz için ders yazacak Almanca öğretmeni arıyoruz. Almanca öğretmeni olmak ister misiniz?Başvur
esakademi logosu

Okulda nasıl başarılı olunur?

Nasıl başarırız? Normal bir eğitim-öğretim döneminde(lise veya üni) aşağıdakileri yaparak başarılı olabiliriz. Çoğu kişi öğrencilik yıllarında gezmeyi, eğlenmeyi, arkadaşlarla takılmayı derslere tercih ediyor. Özetle öğrenciler derslere çok az zaman ayırırken diğer şeylere daha çok zaman ayırıyor. 1. Dersleri önemseyerek Öğrencilerin çoğu ders esnasında sadece ders süresinin dolmasını ve hemen teneffüse çıkmayı düşünüyor. Oysa öğretmen ders anlatırken sadece konuya odaklanmak gerekir. 2. Ders esnasında notlar alarak Hangi ders işleniyorsa o derse ait not defterimiz mutlaka olmalıdır. Sözel dersler için çizgili defter, sayısal dersler için kareli defter tercih etmeliyiz. 3. Derse gelmeden önce ön hazırlık yaparak Derse hazırlıklı gelmek anlamayı kolaylaştırır. İşlenecek…

Premium İçerik

Bu yazı Premium üyelerimiz içindir. Tüm içeriği görmek için Premium üye olmalısınız. Premium üye olarak dersleri reklamsız, görüntüleyin. Hepsini PDF indir. Yazıların tamamını okuyun. Yazılar oluşturun. Sorularınıza hızlı cevaplar alın.

Zaten üye iseniz buradan giriş yapabilirsiniz

Bochum Üniversitesi'nde Germanistik okudu. Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü Almanca öğretmenliği mezunu. Çeşitli kurumlarda, Lise ve dengi okullarda Almanca derslerine girmektedir.

Yorumunuzu ekleyin