Duyuru: Öğrencilerimiz için ders yazacak Almanca öğretmeni arıyoruz. Almanca öğretmeni olmak ister misiniz?Başvur
esakademi logosu

YDS Almanca: Çıkmış sorular ve çözümü #2

YDS sınavında 7 – 16 arası sorular bağlaç, edat, zarf gibi kelimelerden geliyor. Aşağıda bu edatları, anlamlarını ve soru içinde kullanımını göreceksiniz. 7. – 16. sorularda, cümlede boş bırakılan yerlere uygun düşen sözcük ya da ifadeyi bulunuz. Im Zentrum des römischen Reiches lagen mit Rom, Konstantinopel, Jerusalem und Alexandria alleWeltstädte der damals bekannten Erde. Seine letzte historische Leistung vollbrachte das Reich —- Konstantin I., dem Großen, als er das Bündnis mit dem Christentum schloss. A) als B) aufC) vom D) unterE) aus Roma imparatorluğun merkezinde Roma’yla birlikte İstanbul, Kudüs, İskenderiye ve o zamanlar yeryüzünün bildiği bütün dünya şehirleri bulunuyordu. Roma…

Premium İçerik

Bu yazı Premium üyelerimiz içindir. Tüm içeriği görmek için Premium üye olmalısınız. Premium üye olarak dersleri reklamsız, görüntüleyin. Hepsini PDF indir. Yazıların tamamını okuyun. Yazılar oluşturun. Sorularınıza hızlı cevaplar alın.

Zaten üye iseniz buradan giriş yapabilirsiniz

Bochum Üniversitesi'nde Germanistik okudu. Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü Almanca öğretmenliği mezunu. Çeşitli kurumlarda, Lise ve dengi okullarda Almanca derslerine girmektedir.

Yorumunuzu ekleyin