Duyuru: Öğrencilerimiz için ders yazacak Almanca öğretmeni arıyoruz. Almanca öğretmeni olmak ister misiniz?Başvur
esakademi logosu

YDS Almanca: Çıkmış sorular ve çözümü #1

Bir dilde başarılı olmak için harika bir kelime bilgisine sahip olmalıyız. Aşağıda kelime bilgisi sorularını çözelim ve kelimelerin anlamlarını verelim. YDS sınavında ilk 6 soru kelime bilgisi sorularıdır. 1. – 6. sorularda, cümlede boş bırakılan yerlere uygun düşen sözcük ya da ifadeyi bulunuz. 1.Das Leben in Metropolen ist für viele Menschen an die Unerträglichkeitsgrenze gestoßen, wovon im Speziellen alte und in Armut lebende Menschen betroffen sind, die vor allem unter —- leiden Büyükşehirlerde yaşamak birçok insanın sabrını taşırıyor. Özellikle — tan acı çeken yaşlı ve fakir insanların. A) des Alleinseins B) AlleinseinsC) zum Alleinsein D) das AlleinseinE) dem Alleinsein Evet…

Premium İçerik

Bu yazı Premium üyelerimiz içindir. Tüm içeriği görmek için Premium üye olmalısınız. Premium üye olarak dersleri reklamsız, görüntüleyin. Hepsini PDF indir. Yazıların tamamını okuyun. Yazılar oluşturun. Sorularınıza hızlı cevaplar alın.

Zaten üye iseniz buradan giriş yapabilirsiniz

Bochum Üniversitesi'nde Germanistik okudu. Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü Almanca öğretmenliği mezunu. Çeşitli kurumlarda, Lise ve dengi okullarda Almanca derslerine girmektedir.

Yorumunuzu ekleyin